Hejsan allihopa! Presentation!

Hejsan och välkommen till denna bloggen som är för organisationen Fight For The Bullied. Vi är några tjejer som driver denna blogg samt organisation och mer info om oss kommer ni att hitta inom kort!
Följ oss gärna på facebook: https://www.facebook.com/Fightforthebullied
Är det något ni vill prata om eller behöver hjälp med, finns vi på mailen: [email protected] där vi svarar så snart vi kan!
 



 
Jag som är en av de som driver Fight For The Bullied heter Mickaela Persson och är en 19 årig tjej som bor nere i Skåne. Jag är en tjej som tog studenten i början av sommaren 2015 och blev därav fri efter mer än 12 år som mobbad. Jag är i grund och botten hästtjej men har slutat med hästarna och planerar nu att utbilda mig till havslivräddare samt på att skriva klart min bok och driva denna organisationen samt min blogg vidare.

Jag är en tjej som älskar att hjälpa andra människor och det är bland annat anledningen till att jag tackade ja när jag fick frågan om jag ville hjälpa till att driva Fight For The Bullied. Jag vill stoppa mobbning men vet att man inte kan göra det ensam, men tillsammans kan vi göra det.

Min mobbningshistoria är ganska lång men kortfattat började den när jag började förskolan som 6 åring och har fortsatt tills jag tog studenten. Jag har varit med om slag, hot, mordhot som ledde till polisanmälan och mig borta från skolan i 2 veckor till att höra fula ord, folk som stalkar en och skriver elaka saker på internet, sms (vilket har lett till att man bytat nummer x antal gånger) och fått höra en hel del som man inte bör få höra. Jag har bytat skola x gånger under åren men blev aldrig helt fri och tillslut orkade jag inte så jag bara fortsatte kämpa med hästarna tills studenten kom.

Friheten av att ta studenten blev väldigt enorm för mig, det var som att all skit på axlarna försvann och man blev glad på riktigt. Man började att må bra, började se möjligheter i livet som man inte orkade eller kunde tänka på innan. Man började inse att man stod som vinnaren på pallen och man insåg hur mycket man bara vill skydda andra och det är en av de anledningarna till att jag aldrig kommer ge upp kampen om att få ett slut på mobbningen. Mobbning är något hemskt som aldrig bör uppstå men tyvärr är det idag så galet vanligt och det är hemskt att se hur många liv som går förlorat varje dag samt liv som förstörs. Mobbning skadar så mycket mer än många förstår och det bör få ett slut!

Min blogg: http://changelifes.blogg.se/

Well, det var lite info om mig och min historia. Som sagt, historian är väldigt lång men orkar inte gå in på detaljer för då skulle man kunna skriva en hel bok, något jag redan gör.

Stay Strong And Never Give Up Hope!

Många kramar,
Mickaela Persson

Hejsan! Vi är några tjejer som driver en organistion: Fight For The Bullied. Denna organisation kämpar aktivt emot mobbning. Vi åker runt och föreläser och finns på skolor för att finnas där som en trygghet.

RSS 2.0